OVER DE CHEF

Ik ontdekte mijn passie voor eten toen ik 10 was toen ik mijn vader die toen Chef-Kok was zag koken.Toen ik zag hoeveel enthousiasme hij in elk gerecht stopte, inspireerde mij dit en dat bracht mij er later toe om mijn eigen restaurant te openen.

Dus koken zit in onze genen. Ik hou van lekker eten en koken met liefde is mijn passie. Het helpt me bezig te blijven en brengt me in contact met de leukste mensen. Door te koken krijg je ook kansen om te leren door je op nieuwe terreinen te begeven, wat mij verder motiveert. Voor mij gaat koken over het vertellen van een verhaal, over beleving en over het maken van een culinaire wereldreis en een van de belangrijkste kenmerken is vrijgevigheid”

c

Woensdag tot en met Zaterdag zijn wij vanaf 12:00 uur tot 22:00 geopend
Zondag vanaf 12:00 to 20:00 geopend
Maandag – Dinsdag: Gesloten

Snellestraat 28, 5211 EN

‘s-Hertogenbosch

073-2200455