OVER ONS

The SHOEGE is eigentijds, eigenzinnig maar vooral persoonlijk. De gezelligheid van een eettentje en bar maar met de inrichting van een hip boutique hotel maken van the SHOEGE dé must visit.

Wij begrijpen dat een toprestaurant een totaalbeleving moet bieden. Daarom kan je bij ons niet alleen genieten van wereldse gerechten en wijnen. Bij the SHOEGE weten we immers dat het ook gaat om de smaakbeleving. Daarom heten we je graag welkom in ons uniek en modern restaurant in het centrum van Den Bosch.

LUNCH

Lunchen in Den Bosch doe je bij the SHOEGE midden in het centrum. Je voelt je thuis binnen ons sfeervolle en unieke restaurant. De gerechten van The SHOEGE zijn innovatief en geïnspireerd door diverse internationale keukens.

BABY SHOWERS

Op zoek naar een locatie in Den Bosch om een onvergetelijke babyshower te organiseren? The Loft in the SHOEGE is de perfecte locatie. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op!

ZAKENDINER

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor een zakendiner? The Loft biedt sfeer, ruimte en privacy waar je onbezorgd kunt vergaderen. Uiteraard kunt u ook hier genieten van onze wereldse service en gerechten.

Cocktailbar

Cocktails are like a present you give to yourself.
The SHOEGE is een cocktailbar in Den Bosch, die voldoet aan al je verwachtingen. Het is de passie van ons barpersoneel om onze gasten te voorzien van een ware sensatie aan wereldse smaken en geuren.
Vind je eigen kleine oase in een van de meest bourgondische cocktailbars van Den Bosch, waar je met verrassende drankjes spectaculair goed kunt opladen en ontspannen in stijl.
Kom jij ook bij The SHOEGE met een cocktail het einde van je lange werkdag vieren, of het weekend inluiden met je familie en vrienden?

VOOR ALLE VRAGEN

U KUNT ONS BELLEN
Maandag en dinsdag vanaf 17:00 uur, woensdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 00:00 uur, zondag gesloten

U KUNT ONS BELLEN
Maandag en dinsdag vanaf 17:00 uur, woensdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 00:00 uur, zondag gesloten.

Snellestraat 28, 5211 EN

‘s-Hertogenbosch

073-2200455